Locată in București România, All Generating este specializată în vânzarea, instalarea si mententnața  grupurilor electrogene, surselor UPS si a motocompresoarelor.

 

Ne propunem să oferim soluții complete pentru proiecte care solicită energie electrica de urgență, soluții de alimentare de rezervă sau pur și simplu necesită alimentare temporară în zonele care nu sunt deservite în prezent cu electricitate.

Soluțiile noastre sunt orientate preponderent spre segmentul business-to-business (B2B), precum: clădiri de birouri, construcții, industrie, telecom, medical etc. , atât pentru aplicații de funcționare continua cât si stand-by.

Ne mândrim că asigurăm consultanță de specialitate clienților noștri in vederea alegerii soluției optime nevoilor lor, lucrari de instalare/montaj și service a echipamentelor comercializate.

 

In cei peste 15 ani de activitate am furnizat in rețeaua națională, prin generatoarele nostre, peste 500 MW.

 

Ca reprezentant oficial al HIMOINSA in România, compania poate asigura soluții complete pentru managementul echipamentelor fabricate de HIMOINSA. Oferim posibilitate de livrare din stoc Bucuresti, pentru o gama de generatoare cu puteri cuprinse intre 20kVA si 500kVA.

ALL GENERATING  este o companie acreditată ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.